Solteros en Troba parella aquí

Soy
Por favor indica tu género
Por favor, introduce un correo electrónico válido
por favor, introduce una contraseña válida
dona troba parella a internet
13 M
Usuaris registrats *

* 13 milions d'usuaris registrats a Europa. Gener 2015

51/49
Proporció de gènere *

* 51% dones, 49% homes registrats a Espanya. Març 2015

100%
Perfils verificats manualment

Trobar parella: buscar l´amor

Què estàs disposat a fer per a trobar una parella? Constància, il lusió i fortalesa són claus per a endinsar-se al món dels solters i trobar a una persona amb la que podrá tenir una relació feliç i estable.

Si et preguntes per on començar, la resposta és per un mateix. És a dir, intenta sentir-te el més estable i segur possible, per tenir èxit en la teva cerca.

Punt d’eixida: Cercar la parella ideal

Una vegada et sentis preparat per cercar l`amor, comença establint prioritats. Ara intenta reflexionar sobre les qualitats que t’agradaria trobar en l’altra persona. Amabilitat, afecte, simpatia o alt nivell d’estudis són trets molt desitjats pels solters, però recorda també ser realista i flexible.

La fantasia de l´home o la dona ideal ronda sovint per les ments dels solters quan volen trobar parella, no obstant açò, la perfecció no deixa de ser una utopia. <<En aquest món real d´humans imperfectes, necessites adonar-te que el teu home no pot acomplir aqueixa fantasia</<>>, afirma Sally B. Watkings al seu llibre <<Change your mindset, not your man</<>>.

yes Llegeix també:

►Conèixer gent per Internet és possible

Segons Salama Marine, psicòloga associada a eDarling, “les expectatives són una manera saludable d’expressar les nostres necessitats, el problema és quan aquestes es converteixen en obligacions. El que són expectatives per a uns poden ser necessitats per uns altres. La comunicació és un factor molt impotant per a açò, ja que implica compromís. Acordant les teves necessitats farà que els dos estiguin igualment considerats dins d`una relació»

home busca parella

On trobar una parella compatible?

Si has arribat fins ací, ja has fet un gran avanç. Et coneixes a tu mateix, saps el que vols, però ara comença la inmersió total al món de la cerca de parella. Si cercas algún lloc adequat on conèixer gent, pots fer-ho a eDarling.

Trobar parella a través d´Internet és quelcom que ha anat evolucionant amb el temps, segons una enquesta del INE, el 43% dels espanyols afirmen utilitzar Internet per a conèixer gent nova, i més de la meitat dels solters espanyols cerca parella a través d’ Internet.

A eDarling hi ha més d´un milió de solters registrats, així doncs, tindras la oportunitat de conèixer a molts solters que cerquen el mateix que tu, una parella estable. eDarling compta amb un exhaustiu Test de Personalitat, d’aquesta manera, només se´t suggereixen persones afins als teus gustos i preferències, optimitzant les teves possibilitats de trobar parella a la plataforma online. Comença per establir contacte, conèixer a algú afí, i si hi tens interès, concertar una primera cita.

“Tracta de donar el millor de tu mateix i mostrar-te tal com ets”

Arribar a la meta: mantenir la relació

Una vegada que hagis trobat parella, els dos estareu disposats a començar una relació. Acomplir l’objectiu de cercar parella implica no solament trobar-la sinó també mantenir-la.

yes Llegeix també:

►La relació de parella ens dóna la felicitat?

La escritora Catherine Johnson, autora del llibre <<Lucky in Love</<>>, va entrevistar a matrimonis per tot EUA i va concloure de la seua recerca que les parelles felices tenen certs trets en comú: creença en la monogàmia i fidelitat, esforç per la igualtat en els assumptes financers, fe en l’ altra persona i la percepció de que el treball i la autoritat estàn repartides de forma justa.

Ací t’oferim la fórmula per a trobar l’amor i la felicitat, només necessites aplicar-la.

¡Vull ser premium i pagar de forma segura!

Sobre el autor: redaccionedarling Descubre más artículos escritos por redaccionedarling